Over ons

 

The team at Cristal Real Estate is led by Mr. C. Flores who is the owner of the company. It is under his leadership that Cristal Real Estate has made huge gains over the passage of years. The professional agents who work shoulder to shoulder with Mr. Flores are dedicated to excellence.

Waarom investeren in onroerend goed op Curaçao

 

Curaçao is een paradijselijk eiland gelegen in het ZuidenCaribisch gebied. Het eiland heeft prachtige stranden, koloniaalarchitectuur en gediversifieerde handel. Het beschikt ook overvriendelijke en warme mensen en veel toeristische attracties.Maar samen met al deze prachtige eigenschappen, Curaçaobiedt ook veel geweldige investeringsmogelijkheden.

Onze moderne en conforme financiële diensten, stabiel economie opererend naar Nederlands recht, meertalig arbeidskrachten en goede relaties met de VS, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied behoren tot de eilanden financiële activa, maar er zijn meer factoren die ervoor zorgen dat ons de ultieme Caribische bestemming voor lucratieve investeringen.

Toplocatie en markttoegang Curaçao ligt buiten de orkaangordel, die maakt het een betrouwbaar opslagcentrum en de distributie van goederen in de regio. En de eiland is ook geclassificeerd als een land overzee en territorium (OCT), wat betekent dat al zijn originele producten hebben preferentiële toegang tot de Europese Unie en zijn vrijgesteld van invoerrechten. We hebben ook een geweldige havenlogistiek dankzij de United Staten programma genaamd Economic Recovery of the Caribische bekken. Deze tariefvoordelen worden toegekend aan: de landen van Midden-Amerika en het Caribisch gebied, dus producten van Curaçao komen de Verenigde Staten binnen belasting vrij.

Klein eiland, groot bedrijf We zijn er trots op een eiland in het Caribisch gebied te zijn, toch streven we ernaar om op hetzelfde bedrijfsniveau te zijn infrastructuur als moderne steden. We zijn erin geslaagd om dit bereiken op het gebied van telecommunicatie connectiviteit; Curaçao heeft een robuuste telecommunicatie verbinding met de buitenwereld.

De perfecte proeftuin voor Tech Startups De lokale bevolking is een uitstekende doelgroep voor nieuwe concepten uittesten. De kleinere schaal maakt het gemakkelijk om nieuwe technologieën uit te rollen en maakt het gemakkelijker om effecten te meten en producten snel aan te passen overeenkomstig. En zolang je jezelf verbetert eerste poging kun je steeds opnieuw blijven testen omdat Curaçaoënaars mensen vergeven.

stabiele overheid
Curaçao is een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao maakt dus deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden, maar heeft nog steeds volledige autonomie over de meeste binnenlandse zaken, met uitzondering van zaken die als Koninkrijkszaken worden beschouwd (zoals defensie, buitenlandse zaken en staatsburgerschap).

 

Het regeringssysteem van Curaçao is een parlementaire democratie naar Nederlands model en er worden om de vier jaar vrije verkiezingen gehouden. Curaçao participeert ook in het rechtsstelsel van het Koninkrijk, met volledige toegang tot het EU/Nederlandse Hooggerechtshof. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaand rechtssysteem dat juridische procedures zonder grote complicaties mogelijk maakt.

Dus waar wacht je op?
Naast al deze aantrekkelijke kenmerken biedt het eiland ook uitgebreide belastingvoordelen voor buitenlandse investeerders. Dus waar wacht je op? Begin nu met onderzoeken hoe u uw succesverhaal op Curaçao kunt beginnen!

WIJ VINDEN U DE PERFECTE RUIMTE

LIST YOUR PROPERTY RISK FREE

Begin vandaag nog met zoeken

error: Content is protected !!
Open chat
If you want to contact an agent
you can write to him at whatsapp